17 april 2e Paasdag

En zo zijn de paasdagen weer achter de rug. Het gaat hier allemaal wat anders als normaal. Maar dat is ook logisch als de manager van dit gezin met haar (gebroken) op de bank zit. In een gezin van 7 personen staat de hele dag de wasmachine en de vaatwasser aan, en dat zijn nog maar 2 dingetjes die geregeld moeten worden.
Maar iedereen neemt hier zijn verantwoording en dan draai het wel, maar ideaal is het natuurlijk niet.
Morgen naar het ziekenhuis in Sneek dan weten we meer.

We hebben overigens bijzondere dagen achter de rug, opnieuw mochten een groot aantal jongeren openbare belijdenis doen van hun geloof, en dat is een rijke zegen vooral nu ze in een wereld leven waar zo lijkt het niemand nog met God en zijn geboden rekening wil houden.
Ik las trouwens een bijzonder mooi stukje van Martin van Zon waarin hij aangaf ook in God te geloven. Het is na te lezen op http://Duivenverkoop.nl

Maar we moeten ook nog even teug naar afgelopen zaterdag. Want er was wel een wedstrijd natuurlijk. Urk kwam er niet aan te pas, maar dat was ook te verwachten met deze wind en deze losplaats.
Ik schreef vorige week al dat de eerste prioriteit een vroege duif op Urk is. En dat is nog niet helemaal gelukt. In de club pakte Klaas de Vries de hoofdprijs voor Fokke Snoek en Teun Wakker. De laatste twee liefhebbers liggen weer een paar kilometer oostelijker, en dat is geen nadeel met deze wind. Maar de duif van Mr. Bingo had dat voordeeltje niet, en als die het kan moeten die van mij het ook kunnen.
Wij komen nu op plaats 9 terecht en dat is 8 minuten na de winnaar. De volledige uitslag was als volgt:

9-19-22-85-90-111-112-114 en 150 tegen 492 duiven. Bijna 30% prijs en dat moet natuurlijk rond de 50 liggen.

Deze week opnieuw veel kou in de lucht, ik hoop dat de duiven goed blijven eten, en dan zien we wel wat ervan komt.

groetenis

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.