Dinsdag 22 augustus Zutphen + de uitslag

De jongen hebben er alweer een trainingsvluchtje opzitten. Gisteravond konden we opnieuw inmanden in onze club voor een extra oefenvlucht.
Mooi is dat steeds meer liefhebbers de weg naar Urk weten te vinden. Een heel goed initiatief van onze bestuurders om dit mogelijk te maken. Een woord van dank is dan ook zeker op zijn plaats richting deze mensen, maar ook de vrijwilligers van de club en natuurlijk mogen we chauffeur Ron,en Jouke van de LC niet vergeten.

Het verloop was wat grilliger als de trainingen vanaf Harderwijk, maar dat is inherent aan een oostenwind. Volgens mij geen verliezen, bij mijzelf moeten alleen nog 2 zomerjongen komen.

En dan nog even de uitslag van afgelopen zaterdag. Deze kan in ieder geval niet naar Pipa, al viel het prijspercentage me wel mee. Het rijtje was als volgt: In de club 434 duiven waarvan 17 van ons, ze plaatsten zich op plek 25-30-31-42-44-66-81-107 en 142. Tja, wat moet je daar verder over zeggen? De cijfers liegen niet en ook deze uitslagen tellen mee.
We hopen dat het zaterdag beter mag gaan.

En voordat ik het vergeet gaan de felicitaties natuurlijk naar Geert en Toon Meun die een prachtige eerste prijs behaalden afgelopen zaterdag!

Tot zover maar weer even.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.