Donderdag 14 juni Nivea

Toch aardig wat reacties gekregen op mijn bijdrage van gisteravond. Positief maar ook negatief helaas. Ik heb boven dit stukje staan: Nivea, en dat betekend: Niet Invullen Voor Een Ander.

Gert Jan (je mag een goede vriend gewoon bij de voornaam noemen) vult nu voor mij in dat ik zeg dat hij niet meer welkom is op de feestavond van Frisia. Ik heb het nog eens teruggelezen, maar dat staat er toch echt niet. Ik vond alleen zijn opmerking over de 50% met de toevoeging hahahaha niet goed geplaatst. Maar misschien is dat wel nivea van mijn kant……

De bedoeling was niet om mensen te beschadigen, en al helemaal niet Gert Jan, en bv de mannen van onze LC. Als er iemand in voor en tegenspoed achter Jouke en Jelle blijft staan ben ik het wel. En dat weten de meeste mensen gelukkig ook wel.
Wel vindt ik (en met mij meerdere) de adviezen van het IWB niet altijd even logisch en correct. Ik schreef er zelfs nog bij dat het achteraf makkelijk oordelen is.

De zondagregeling vindt ik uiteindelijk een goede regeling, omdat je zo toch samen kan concoursen, alle lof voor de mensen die dit uitgedacht hebben. Maar vooral na een paar vluchten krijg je een vertekend beeld, en dat werkt naar 2 kanten. Op het totaal aantal vluchten zal het weinig uitmaken denk ik.

En mijn mening over het feliciteren blijf ik ook achter staan. Iedere winnaar heeft daar recht op. Nogmaals ondanks de vele verschillen. Duivensport is wat dat betreft nu eenmaal een oneerlijke sport. Maar of je nu in Joure, Sneek Urk of Wilhelminaoord woont een vroege duif, is een vroege duif!

Ik wil het hier maar bij laten. Meestal waag ik me bij voorbaat al niet aan dit soort discussies, want dat leidt tot niets dan alleen maar frustratie en ergernis onderling.

Nu maar weer uitkijken naar Morlincourt, misschien dat het hier dan ook weer wat beter gaat. Maar matige prestaties zijn beslist niet de oorzaak van het schrijven van nu en gisteravond.
Er is in de duivensport altijd wel een lichtpuntje. De TT topper van Gert Jan heeft ook nog wat Hakvoortbloed door de aderen stromen. Das altijd mooi om te lezen.

Van mijn kant dus een einde aan dit verhaal. De meeste personen hebben gewoon mijn nummer, dus bellen en wattsappen kan altijd nog.

Succes met inkorven vanavond!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.