Maandag 12 maart Erelid

Inmiddels de voorjaarsvergadering van de club weer achter de rug. Het was een rustige vergadering. En als ik kijk naar de leeftijdsopbouw van ons bestuur, met 2 jonge vijftigers, een veertiger en 2 jongens van in de dertig jaar, dan mogen wij toch onze handen wel stevig dichtknijpen.
Overal om ons heen zien we bij vergaderingen, grijs, weinig of zelfs helemaal geen haar meer op de hoofden van de liefhebbers. Toch groeit onze vereniging ook niet meer, en dat blijft jammer. Een oplossing weet ik niet. Het heeft volgens mij alles met de tijd te maken waarin we leven. En daar past duivensport niet meer in, al willen we nog zo graag.
Dit is overigens niet negatief bedoelt, maar gewoon de realiteit.

Maar goed, een bijzonder moment tijdens onze vergadering was toch wel het benoemen van Klaas Luut Kramer tot erelid van onze vereniging.
Klaas is inmiddels 79 jaar en heeft volgens mij ook al zo lang duiven. Tevens heeft hij altijd veel voor de duivensport gedaan. Zelfs nu nog lukt het hem om sponsors te vinden voor de attractie vluchten van onze club.
Ook heeft hij menig liefhebber van duivenvoer en bijproducten voorzien. En dat ging vaak niet alleen binnen de openingstijden van de winkel.
We willen Klaas en zijn vrouw Co dan ook van harte feliciteren, en we hopen dat Klaas nog vele jaren binnen onze mooie vereniging actief mag blijven.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.