Vrijdag 20 juli In de lappenmand……….

Operatie
Donderdagmorgen moest ik me al om 7 uur in de morgen melden in het ziekenhuis van Sneek. Om 8 uur lag ik op de operatietafel om de liesbreuk te herstellen. Alles verliep buitengewoon vlotjes en om 2 uur in de middag waren we alweer thuis.
Op dit moment is het even lastig met het zoeken van de juiste houding. Zitten, liggen en lopen gaat allemaal nog niet zo makkelijk, maar elke dag is er 1 dichter bij het herstel (ik ben best wel zielig eigenlijk). Overigens de complimenten aan de Friezen en Friezinnen die me zo goed verzorgt hebben in het ziekenhuis.

Maar de verzorging is hier thuis ook top hoor!
Tineke heeft het druk met biefstuk bakken en Cornelis regelt de duiven, want het gesleep met manden is even verleden tijd. Woensdag heb ik de jongen nog even naar Elburg gebracht. Ze waren net voor me thuis, dus dat lijkt aardig. Helaas kan ik morgen niet aan de 1/8ste triatlon meedoen, waar ik al heel lang voor aan het trainen ben. Misschien volgend jaar…..

Uitslag
Vorige week een vreemde uitslag met de jongen, maar dat is eigenlijk altijd zo. Sommige liefhebbers krijgen 1 duif voorop, andere een heel koppel tegelijk. Zo kan het gebeuren dat ik de eerste prijs in de club had, maar toch pas op de 66e plek in het ACG belande. Ik heb dat in het verleden ook wel meer meegemaakt, en het is niet erg. Dat is een gevolg van de groepslossingen. Hier staat alles in het teken van jongen overhouden. Vanmiddag is de tank nog flink volgegooid. Ik schat dat er een 40 meekunnen vanavond. Maar dat uiteindelijk beslist de hokverzorger.

Chateauroux 
Vijf duiven moeten morgen een lange thuisreis aanvaarden. Ruim 700 km is niet niks. Hier zijn duiven mee die een goede kans hebben om zich in de punten te vliegen, maar ook niet meer dan dat. Ik heb heel voorzichtig ingekorfd, en we zullen zien wat het morgen brengt.

Tot slot
Iedereen die op wat voor manier mij even wat aandacht heeft geschonken n.a.v. mijn operatie hartelijk bedankt!
En de duivencoaches veel succes morgen!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.