Vrijdag 21 april Inkorven Weert

We hebben hier een drukke week achter de rug. Het begon afgelopen dinsdag al met het bezoek aan het ziekenhuis in Sneek. De chirurg daar bekijk alleen maar de foto die een week terug in Emmeloord was genomen. Conclusie de enkel van Tineke had direct geopereerd moeten worden.
Tja, en dan kom je op het lijstje, en zo was ze vandaag pas aan de beurt. Dat betekent dat ze anderhalve week voor niets in het gips heeft gelopen. Vandaag ging het ook niet vlotjes, we moesten er om half 12 zijn, maar door 7 (!) spoedgevallen werd ze pas om half 6 vanavond geopereerd. Dat betekent dus morgen weer een ritje Urk – Sneek. Vandaag ben ik ook 2 keer op en neer geweest, en dat is best te doen, alleen bij Joure wordt je niet echt blij van alle werkzaamheden die daar nu plaatsvinden. Maar goed ook daar moet het straks beter gaan.

Dinsdag heb ik het ziekenhuis bezoek gecombineerd met een ritje naar De Westereen om 7 prachtige jongen bij Djoerd van der Veen op te halen. Op de terugweg in Joure ook nog een paar jongen bij Jan Valk opgehaald, we hebben nu een mooi stelletje van boven de 40. Er zullen er nog een paar bijkomen en dan zit ik echt aan mijn tax.

Door alle ziekenhuisperikelen is de verzorging van de duiven wat in het gedrang gekomen. Ik wil het liefste de duiven 1 keer in de week richting Lelystad / Almere brengen, maar dat komt er nu gewoon niet van.

Vanavond tussen de bedrijven door 12 doffers en 17 duivinnen ingekorfd voor Weert, de conditie is wel goed, maar zeker nog geen topvorm. (hoeft ook nog niet) In de club 496 duiven.
Het lijkt erop dat het weer een late lossing wordt, en dat zou voor mij persoonlijk heel goed uitkomen, aangezien ik eerst naar Sneek moet.

Morgen weten we meer, voor nu welterusten.

PS. Als A.S. op Urk of in Friesland woonde was hij nooit zo bekend geworden…….

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.