Zaterdag 21 juli Chateauroux 708 km en Gennep 113 km

Goedemorgen. Ik hoop maar dat alle lezers een betere nachtrust als mij hebben gehad. Maar dat hoort er ook bij denk ik. Ik ben om half 5 maar beneden gaan zitten, en dan duurt het wachten op de lossingen heel lang.

Inmiddels is Chateauroux gelost om 6.45 uur? Dat dacht ik tenminste, maar nu lees ik weer op de verschillende afdelingsites dat men nog niks gehoord heeft. Snap niet dat ze Jouke en Jelle dat gewoon niet laten regelen….
Gennep is gelost om 7.30 uur, dus ik zal mijn voormalige compagnon van bed af trekken om de boel klaar te zetten.

Chateauroux gelost om 7.20 uur, dat had een uurtje eerder gemogen van mij. Maar ze vliegen in ieder geval.

Veel succes voor alle deelnemers!

Update 12 uur:
Een prachtige jonge duivenvlucht gehad! Op 8.51 uur de eerste duiven boven Urk waarvan er meteen 2 voor ons uitdraaiden. Na 2 rondjes de eerste lokker los, en op ’52 vielen ze op de klep. Daarna volgden ze elkaar gestaag op, en nu mist er nog 1 op het √°ppel.
Dik tevreden dus. Nu wachten op de oude duiven, maar dat zal wel tegen de avond worden verwacht ik.

Update 20 uur:
Chateauroux is hier op een veldslag uitgedraaid….
Nadat eerst om half 5 het laatste jong van Gennep me een hartverzakking had bezorgt, was het om half 6 de beurt aan de oude duivin die Cornelis per abuis had ingekorfd samen met de jongen. Om 7 minuten voor 7 viel eindelijk de eerste duif hier. Nou ja duif….. het was meer een klompje klei, maar hij is er in ieder geval weer. En om positief af te sluiten het was de vader van onze jonge duif die hier al 3 weken achter elkaar als eerste geconstateerd wordt.

Straks horen we wat de schade is, ik lig namelijk nog steeds plat. Voor morgen een goede zondag toegewenst!

De winnaars natuurlijk van harte gefeliciteerd! Met name clubgenoot Jelle v/d Heuvel en good old Joost van Dijk. Super mannen!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.