Zaterdag 28 april Weert 157km

Goedemorgen. Eerst maar eens met een goed bericht beginnen.

De duiven van afdeling 11 in Weert zijn gelost om 8 uur. Hier op Urk overigens heel goed weer op dit moment. Zelfs af en toe de zon erbij. De verwachting is dat de duiven misschien af en toe wel een klein buitje kunnen tegenkomen. Daar hebben ze gelukkig geen last van. (scheelt ook weer een bad)

De verwachtingen zijn hier opnieuw niet bijster hoog, al stonden sommige duiven er wel wat beter voor als vorige week. Hier zijn er 24 mee, waaronder 7 doffers.
We zullen zien wat vandaag gaat brengen.

Alle deelnemers veel succes toegewenst!

10.30 uur. Vlees nog Visch……
Toch een raar verloop vandaag. Eerste melding in Zwartsluis, en dat met veel duiven door Noord-Holland, je snapt het niet.
Hier zag ik op 9.38 uur de eerste duiven gaan, en dat klopt ook precies met de eerste meldingen. Hier viel “Justina”  om9.44 uur als een steen op de antenne, ik heb haar niet eens gezien…..
Het verloop is matig, al tikt het wel lekker door. De aangewezen duiven pas op plaats 15 en 16, dat verklaart veel, maar is wederom geen excuus.
Hoe de uitslag er in de club uit komt te zien is nu nog lastig te zeggen. Waarschijnlijk rond de 10e plaats, en dat is niet zoals het hoort hier.

Vanmiddag maar even de frustratie eruit trappen, en dan weer op naar volgende week.
(nu 18 thuis v/d 24)

Alvast een goede zondag toegewenst!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.